Címlap    Kínálat  Olvasnivaló Magunkról
VIII. Szentkirályi u. 15. Telefon: 48-616-48 Nyitva: hétköznap 10-18
Amit kínálunk
Állatgyógyászati készítmények
Állateledel
Állattartási felszerelések, állatápolási eszközök
Tartalom
Címlap
Kínálat
Olvasnivaló
Állatos képek
Magunkról
Közvélemény
Regisztráció
Jelszóküldés
Amit tudni érdemes...
A kullancs
A kullancsok komoly veszélyt jelentenek az állatokra és az emberre is, elsősorban az általuk terjesztett betegségek révén.
További cikkek:
» Az idült veseelégtelenség 
» A vörösfülű ékszerteknős 
» A fogkő 
» A macska húgykövessége 
» A toklász 
» A féreg 
» A házinyúl 
» A bolha 
hosted by meselia.hu

dóra anikó: Barka, a fehér pulipuli,kölyök,kutya,kiskutya,kép

Peti, a fehér pulikölyökBarkát, a fehér kan pulit ábrahámhegyi barátainktól kaptuk. Bár egykeként született, nem volt magányos, mert mindkét szülője ott él (Bátor és Cserge), és 1-2 héttel később kiscicák is születtek. 4 hetesen tartottam először a kezemben, finom, sima, pelyhes volt. Amikor 10 hetes korában lementünk érte, éppen az egyik kiscicát hordozta a szájában ide-oda. Nagyon eleven és okos, tudja jól, kivel meddig lehet elmenni (és el is megy). Kedvenc hobbija a kukázás, az első ellensége a kuka fedele volt, de azt gyorsan megsemmisítette. Ha újra kezdhetném, nem engedném meg neki, hogy a lábamon a fejemig felszaladjon, mikor a fotelben ejtőzöm. Régen ez még nagyon kedves dolognak tűnt, de ő azóta kb. az 5-szörösére nőtt.
 tovább »

Középesy G: A veresegyházi Medvepark

MaciVeresegyházán a külső részen az út mellett található a Medvepark, ahol jelenleg 36 maci él egy 2-3 hektáros területen. A szomszédságban farkasok vannak kb. 1 hektáron. Több éve létesült, tulajdonképpen menhely. Mi is pár hónapja szereztünk tudomást róla, azóta már többször megnéztük őket. Az az érdekessége, hogy nem egy kis ketrecben vannak, hanem nagy közös területen. Tényleg szeretik a macik a mézet, mert láttuk, hogy milyen nagy szeretettel fogadták, mikor az első látogatásunk alkalmával egy "helybéli" vitt nekik mézet és kiflit. Azóta, ha mi is odamegyünk, mindig viszünk mézet nekik. Nincs belépő, ingyenes a parkolás is. A fürdőtől táblák jelzik az utat, pár perc kocsival. Érdemes megnézni, nagyon aranyosak!
 tovább »

Mészáros Ildikó: Hurrican Amazon Kennel

 tovább »

Mészáros Ildikó: Dzsamillah, a győri "fehér" oroszlánoroszlán kölyök kutya

Dzsamillah ugrásra készenTörténetünk 2002 májusában kezdődött, amikor is világra jött a világos színű oroszlánkölyök a győri Xantus János Állatkertben, aki később a Dzsmillah nevet kapta a keresztségben. Az állat szokatlan színe miatt a média által a győri fehér oroszlán néven került a köztudatba. Mivel anyja nem nevelte - kárt ugyan nem tett benne, de valószínű a fogság okozta viselkedési zavar miatt szopni nem hagyta -, mesterségesen kellett megpróbálni a kisállatot életben tartani. A kihívás nem volt mindennapi, mert az anyatejet és a tej által kiváltott immunitást, védelmet nem könnyű pótolni. Kezdetben kecsketejjel és macska tejpótló tápszerekkel később langyos kecsketejjel "nyakon" öntött darált marhahússal tápláltuk a jószágot.
 tovább »

Vajda Gergő: Füles macska

Füles fülelNyáron, a Balatonnál lakik a szomszédban egy Füles nevű kedves macska, aki talán részben perzsa macska is. Nagyon értelmes darab, és nem egy félős fajta. Csináltam róla pár képet, most megosztom veletek.
 tovább »

Zsuzsanna: Csipetke, a bantom csirkemadár

Lulu, azaz CsipetkeHivatalos neve Lulu, de Csipetkenek becezem, egy bantom csirke; eredetileg Malaysia-bol valo facan es vad csirke kevereke. A videki szomszed kutya hozta be a szajaban, ujszulott volt, akkora mint egy tenisz labda fekete-pihes ket kis cerna labbal es egy ici-pici csorrel. Betettem egy kis kosarba torulkozore, betakartam, s ratettem egy szurot. Minden tiz percben tejet csopogtettem a csorebe szemcseppes uvegbol.
 tovább »

Timm: Teknősök, pillangók, imádkozósáskateknős pillangó lepke imádkozó sáska

 tovább »

Nagy Lajos: Gazsi, a magyar vizslakutya hangulat

Már három éve, hogy Gazsi hozzánk került. Azóta az életünk mozgalmassá és izgalmakkal telivé vált. Gazsi egy ideális "gyógykutya", aki örömmel tölti meg napjainkat.
 tovább »

Dr. Iván Erzsébet: Nyaralni voltunkbalaton kutya fürdik fürdés úszik

 tovább »

zildi: Panka, a tibet terriertibet terrier,tibeti terrier,terrier

Panka, a tibeti terrier

Tibeti Zádor Panka von Litér a nevem és teenager vagyok. Szépségem közismert, de nem az én érdemem, születési hiba. Szenvedek is miatta eleget. Asszonykám esténként kefével a nyomomba szegődik és megpróbál becserkészni. Nem sokat vitatkozom, bölcs vagyok mint a tibetiek és tudom, ha nem ellenkezem, előbb befejeződik a "kínszenvedésem". Fürdetésnél nagyobb ellenállást tanúsítok.

 tovább »
Keresés
Közvélemény
Neked milyen állatod van?
Kutya
Macska
Egyéb kisállat (tengerimalac, hörcsög, nyúl, görény, teknős, papagáj, hüllő stb.)
Kutya és macska
Kutya és egyéb kisállat
Macska és egyéb kisállat
Kutya, macska és egyéb kisállat
Ló és kutya vagy macska
Egyéb
Nincs állatom
 
 
Copyright © 2003 Csenger Kft. · Budapest, VIII. Szentkirályi u. 15. Tel.: +36 1 48-616-48 · Design by Pupi · Developed and hosted by meselia